Tervrajzokat is nyomtatunk!

Sokféle nyomtatási területeink egyik meghatározó szegmense a tervrajznyomtatás, amit a profi, széles formátumú EPSON nyomtatónkkal végzünk. Jó, jó, de milyen szélességben, mennyi idő alatt, színes vagy fekete-fehér, esetleg mindkettő, milyen a minőség? Csak úgy záporoznak a kérdések, igaz?

Most minden felmerülő szakmai kérdésedre megpróbálunk egy rövid posztban válaszolni, összeszedtük, mik a legfontosabb tudnivalók a tervrajz nyomtatással kapcsolatban.

Mekkora méretben?

Maximálisan 914mm szélességben tudunk nyomtatni, akár 3000mm hosszúság mellett. A lenti táblázatokban csoportosítottuk papírszabványok szerint is.

„A” szabványMéretpapírtípus
A0+ 914x1189mm80-120 gramm, tekercs
A0841x1189mm80-120 gramm, tekercs
A1597x841mm80-120 gramm, tekercs
A2420x597mm80-120 gramm, tekercs
A3297x420mm80-120 gramm, vágott

EXTRA TIPP! A3 méretben laminálni is tudunk, így az építkezésen használt nyomtatások nem használódnak el olyan gyorsan, védve vannak a környezeti behatásoktól!

Milyen gyorsan?

Nyomtatónk 30m²/óra sebességgel képes nyomtatni, akár megszakítás nélkül. Ezt nem is kell tovább részleteznünk. Elég gyorsan.

Milyen papírra?

A papír vastagsága lehet akár 120 g/m², amit cseppálló, átvilágítható kivitelben is tudunk biztosítani. Normál tervdokumentáció nyomtatásához a 80 g/m²-es, tekercses papírt használjuk.

Színesben vagy fekete-fehérben?

Teljesen mindegy! Színesben és fekete-fehérben egyaránt tudunk tervrajzokat nyomtatni, így nem kell kompromisszumokat kötnöd.

Minőség?

A minőség miatt egyáltalán nem kell aggódnod! Nyomtatónk számos beállítási paraméterrel rendelkezik, köztük a vonalas nyomtatás támogatásával, így minden apró részlet a megfelelő helyére kerül, színesben és fekete-fehérben egyaránt. A festékfúvókafejek pozíciója pedig egyenként kalibrálható, így az ismételt nyomtatásokban sincs eltérés.

Milyen gép végzi a nyomtatást?

Tervrajzok nyomtatásához az EPSON SCT5200-as, professzionális nyomtatót használjuk. Mi azért szeretjük, mert rendkívül részletesen beállítható, ügyfeleink pedig azért, mert kiváló minőségű nyomatokat készít, akár 120 g/m² vastagságú papírra is.

Hajtogatás?

Természetesen, ha szükséges, akkor a kinyomtatott tervdokumentációt hajtogatjuk is. Alapértelmezésben vágott, tekercses kiszerelésben adjuk át.

Leadási formátum?

Digitális tervdokumentációkat nyomtatásra kizárólag PDF formátumban tudunk befogadni. Ez biztosíték számodra is, számunkra is.

Terveidet e-mail címünkre küldheted: info@plazacopy.hu, vagy eljuttathatod hozzánk pendrive-on.

Neked is nagy terveid vannak?

Kérj ajánlatot tőlünk, biztosan ki tudjuk nyomtatni!