Saját fényképes naptár 2023. Már rendelhető!

Már rendelhető 2023-as, egyedi kialakítású fali naptárunk, többféle méretben! A megrendeléshez idén sem kell felkeresnetek személyesen üzletünket, leadhatjátok azt az alábbi űrlap segítségével, vagy akár e-mailben.

Választott fotóitokat csak fel kell tölteni az űrlapon, megadni a rendeléshez szükséges adatokat és már készen is vagytok! Kérhetitek személyes átvétellel, illetve házhoz szállítva is! Gyertek, csak pár kattintás és kész az igazán személyes ajándék karácsonyra!


A tavalyihoz hasonlóan idén is kiemeltük a név-, ünnep és munkaszüneti napokat. A hónapok pedig az évszakokhoz passzoló, vidám színeket és grafikai elemeket kaptak. Nézzétek meg!


Az alábbi űrlap segítségével rendelhetitek meg saját, egyedi fényképes naptárjaitokat. Pár egyszerű adat kitöltése után feltölthetitek saját képeiteket. Ügyeljetek arra, hogy minél jobb minőségű képeket válasszatok és lehetőség szerint fekvő formátumúakat. Ezek mutatnak majd igazán szépen a naptárban!

Az űrlap kitöltése és elküldése után azonnal kaptok egy e-mailt tőlünk, ami tartalmazza a rendelés minden adatát. Ezek után küldjük majd a naptár előnézetét, jóváhagyás után pedig már indul is a gyártás!


Szerkeszd meg saját naptáradat!

1. Kérjük add meg a rendelési adataid!

Hogy el tudjunk érni az előzetes látványtervvel kapcsolatban.


2. Válaszd ki a Neked megfelelő méretű COLORFUL DESIGN naptárat!

Választhatod A4 és nagyobb, A3 méretben is. Minden naptárunkat magas minőségű, 200g műnyomó kartonra nyomtatjuk, illetve akasztóval ellátott, fém spirállal fogjuk össze.


A4

A3

Ne feledkezz meg a család többi tagjáról sem! (mamák, papák, testvérek...)

3. Töltsd fel a képeket!

Minden hónaphoz tölts fel egy jó minőségű fotót, amit szeretnél, hogy a naptárba bekerüljön. Fekvő formátumú képek mutatnak szépen a naptárban, törekedj arra, hogy ilyeneket válassz. Figyelj arra, hogy a kiválasztott kép tényleg jó minőségű legyen, különben nem lesz jó a minőség.


Ide fogjuk küldeni az elkészült naptáradat, ezért kérünk, hogy pontos adatokat adj meg!
Ha kérsz áfás számlát, akkor add meg a számlázási címedet minden esetben adószámmal!

Ft