Próbáld ki Te is, ha van képed hozzá!

Végre megérkezett az új fotónyomtatónk, amivel magas minőségben tudjuk nyomtatni fotóidat, legyen az egy egyszerű telefonos kép, vagy esküvői fotó.

A SureLab D800-as nyomtatóját az EPSON professzionális fotográfusoknak tervezte, így biztosan a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani.

foto_nyomtatas_labor_minosegben
  • Pofesszionális, fotográfusoknak is megfelelő minőséget sajnos eddig nem tudtunk elérni, de az új nyomtatónk ebben is hozza a maximumot! A nyomtató 6 színből állítja elő a kifogástalan képminőséget, a legigényesebb profiknak is tökéletesen megfelelő színárnyalatokat. Az UltraChrome tinta a zöld és vöröses színárnyalatokban képes még nagyobb színtér megvalósítására, ezáltal még szebbek leszenek például a bőrtónusok.
  • Sokszor mondtátok, hogy kicsit lassú nálunk a nagyobb mennyiségű fotó kinyomtatása. Ennek most vége! Az új nyomtató nagyon gyors, normál minőségben akár 360 fotót tudunk vele nyomtatni óránként! Széles színtérrel, mély feketékkel és a 6 színű nyomtatók lágy átmeneteivel, kiemelkedő fényeséggel.
  • Gyakran keresitek a régebbi szabványméreteket is, sajnos eddig ezekkel nem tudtunk kiszolgálni benneteket. Mostantól ennek is vége! Az összes gyakori szabványméretet tudjuk vele nyomtatni, 10x15cm, 15x20cm, 9x13cm, 18x20cm, vagy akár A4 méret.

Fotónyomtatási méreteink: