Hoztunk pár ajándékötletet ünnepekre, különleges alkalmakra, vagy csak úgy! Válassz teljesen személyre szabható ajándékokat szeretteidnek, saját tervezésű és gyártású termékeinkből! Az eddigi jól megszokott paletta most kiegészült az idei év egyik nagy slágerével, a Color Planner® mágneses heti tervezővel!

Már vészesen közeleg a Karácsony és Neked fogalmad sincs, hogy mit adhatnál szeretteidnek, ami igazán személyes? Nem akarsz megint valami tucatajándékot választani, amit egy udvarias mosoly után, a szekrény mélyére száműznek?

Segítségül adunk pár tippet! Saját fejlesztésű és gyártású, magas minőségű termékeinkből bátran válogathatsz, garantáltan nem végzik majd az ünnepek utáni süllyesztőben!


Color Planner®
Mágneses heti és havi tervező.

Az idei év egyik új terméke a mágnesen heti és havi tervező. Egyszerűen a hűtőre helyezhető, a letörölhető, színes filcek segítségével pedig indulhat is a programok, feladatok beírása.

A csomagban találsz egy mágneses bevásárlólistát is, így biztosan nem marad ki semmi a kosárból. Kialakításának köszönhetően egész évben használhatod.

Vászonkép, ajándék, Siófok

Álomképek
Prémium minőségű vászonképek, saját fotóidból.

Ha valami igazán egyedi és minőségi ajándékon töröd a fejed, akkor ne is keress tovább, megtaláltad!

Prémium, csavarodásmentes fa keretre feszített, nyomtatott festővászon, UV álló kivitelben, színhelyesen. Ez nem az a szokásos “tömegtermék”, amit a nagyobb áruházak kínálatában is megtalálsz. Igazi kézműves csoda, többféle méretben.

Életünk története
Exkluzív, kézzel írható napló, a legjobb sztoriknak.

Kirándulás a barátokkal, születésnapok emlékei, a rokonok vicces gondolatai az esküvőtökön, gyermekeitek első szavai… Ezek mind olyan sztorik, amiket érdemes leírni, aztán majd fellapozni és emlékezni.

Erre való az Életünk története exkluzív kötészeti eljárással készült könyvünk. Különböző méretekben, egyedi borítással, a legszebb történeteknek.

Az én bögrém
Nyomtatott bögre, ahogy Te szeretnéd.

Apróság ugyan, de az egyik legjobban használható személyre szabott figyelmesség magadnak, párodnak, vagy akár az egész családodnak.

Nincs olyan nap, hogy ne innál egy bögre forró teát, vagy kávét. Ezekkel a bögrékkel igazán meghitt lehet ez a pillanat. A lassú kortyok közben egy személyes üzenet vagy kép jobban segít kiszakadni a mókuskerékből, mint gondolnád!

Az én párnám
Nyomtatott párna magadnak vagy kedvesednek.

Saját fotóval, vagy szöveges üzenettel készítjük ezt a 40x40cm-es párnahuzatot, amihez természetesen puha töltött belsőt is adunk. Akár mindkét oldalát is tudjuk nyomtatni.

Igazán személyes és romatikus ajándék lehet, ami nagyon jól mutat a kanapén vagy az ágy végében a többi párna között.

Az én pólóm
Egyedi pólók a legnagyobb bulikra.

Lány vagy legénybúcsú? Gyermekeid születésnapja? Évforduló? Különleges alkalmak? Tedd egyedivé egy nyomtatott pólóval.

Ezt az ajándékot büszkén lehet viselni, hiszen személyesen Neki szól. Természetesen többször mosható. A nyomtatott póló olyan emlék, ami a fényképeken is jól mutat majd.

Party táblák
Igazán kreatív kiegészítő születésnapra, évfordulóra.

Megtaláltad már a megfelelő ajándékot, de kellene még valami vicces, ami felteszi az i-re a pontot? Egy kis kiegészítőre lenne még szükség?

A sebességkorlátozó táblák kicsinyített másai születésnapokra, évforulókra igazi fűszerei az ajándékozásnak. A hátulját pedig egy filccel minden résztvevő alá tudja írni egy kedves üzenet kíséretében.

Fényképes Puzzle
Személyes kiegészítő, minden ajándék mellé.

A fényképes puzzle igazából dupla ajándék. Akit megajándékozol vele, először a kis mozaikokon lepődik majd meg, aztán az összeillesztés élménye után a Te személyre szabott képes, vagy szöveges üzeneteden.

Igazán fantasztikus kiegészítője lehet egyéb más ajándékoknak, de gyermekeid is imádni fogják majd.